Berichten zoeken

LOAFERS VAN MANFIELD

Kleur wordt een belangrijk onderdeel van de najaarscollectie, deze trend zie je terug bij de nieuwe loafers collectie van Manfield. Zowel dames loafers als heren loafers zijn onderdeel van de schoenentrends van de herfst in 2022. Ben je benieuwd welke dames loafers en heren loafers je kunt verwachten in het najaar? Lees dan snel verder!

DAMES LOAFERS

In het najaar van 2022 zal je veel dames loafers van Manfield tegenkomen welke voorzien zijn van diverse details op de voorvoet. Zo hebben we een verscheidenheid aan goud- en zilverkleurige chains, lichte chains in kleur en goudkleurige bitjes als voorbeeld genomen hiervoor. Daarnaast zorgen de instappers voor een optimaal loopcomfort dankzij de platform zool en het gebruik van soepele materialen welke direct comfortabel rond de voet vormen. Combineer bijvoorbeeld onze felgroene suède loafers met een lichte culotte en een kleurrijke blouse voor een nette, maar toch ook warme look. Een koude dag? Trek dan een trenchcoat aan en vergeet onze handschoenen niet. Loafers zijn niet alleen perfect te dragen in het voorjaar en in de zomer, ook in het najaar kan je deze dames schoenen gemakkelijk dragen en stijlen.

HEREN LOAFERS

Voor de man staan de casual loafers dit najaar centraal. Comfort en stijl in één look is een must, zowel voor op kantoor als voor een dagje uit, of een chique diner. De heren loafers bestaan ook steeds vaker uit unieke details, zoals subtiele zilverkleurige bitjes of suède kwastjes op de voorvoet. De combinatie die wordt gemaakt met een witte, sportieve zool zorgt voor een casual look. Hierdoor kan de man op een gemakkelijke manier een casual chique outfit maken. Combineer onze loafers met een chino en een polo, een jeans en een lichte trui of een chino met een nette blouse. Fijn aan onze loafers zijn het instapgemak en de lange duur van het dragen met comfort. Welke gelegenheid je ook bijwoont, de instapper is het antwoord op stijl en kwaliteit!

ONDERHOUDSADVIES

We raden je aan onze heren loafers en dames loafers te verzorgen en beschermen met de Collonil Carbon Pro. Deze spray is bestemd voor suède en leer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *