Berichten zoeken

Veterlaarzen Sacha

Veterlaarzen; de laarzen die je vrouwelijke look een klein ruig randje geven. Een paar mooie veterlaarzen zijn voor elke fashionista een echte musthave! Ga jij voor een paar hoge veterlaarzen met een edgy randje, lage lakleren Dr. Martens boots of veterboots in een off white kleur? De uitgebreide collectie veterlaarzen van Sacha geeft voor iedereen  

Festival boots

Toch wel de meest comfortabele en stijlvolle boots die het meest geschikt zijn om de hele dag op te feesten en mee rond te slenteren op een festival. Ga voor een paar hoge zwarte leren veterlaarzen. Dit geeft je festivaloutfit een edgy twist en je kunt de laarzen met elke outfit combineren. Wil je echt dat je laarzen opvallen? Combineer deze stoere veterlaarzen dan met een kleurrijke of metallic outfit zodat de zwarte kleur van de laarzen er echt uitspringt. Met Sacha ben jij ready to party!

Biker boots

Good boots take you to good places! Veterlaarzen zijn stoer en maken iedere outfit af! Veterlaarzen worden vaak ook biker boots genoemd. Deze naam ‘biker boots’ komt van een lange tijd geleden. De laarsjes lijken namelijk enorm veel op de laarzen die door de stoere motorrijders werden gedragen. Door de jaren heen hebben de biker boots een vintage look gekregen. Iets wat op dit moment erg populair is! 

Dr. Martens

Dr. Martens is natuurlijk het merk met de typerende veterboots die iedereen kent. Wie heeft er nou niet een paar van deze veterboots in zijn kast staan? Bijna iedereen toch! De veterlaarzen van Dr. Martens zijn al jaren populair en niet meer weg te denken. Je kunt ze dragen onder een ripped jeans voor een edgy look of onder een jurkje voor een girly stijl. Of je nu kiest voor Dr. Martens met een print, glitters, lakleer of allblack. Deze boots zijn voor elke outfit de perfecte finishing touch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *