Berichten zoeken

KIDS TRUIEN

Warme truien voor koude dagen

De koude dagen komen er weer aan en dat kan maar één ding betekenen: dikke truien weer! Heerlijk op de bank in je meest comfortabele pakkie met een dikke sweater of oversized gebreide trui. Filmavondjes in je nieuwe favoriete hoodie of een lekker warm vest. Fijne truien zijn onmisbaar voor het najaar en daarom vindt je er ook een breed aanbod aan in de nieuwe kids collectie van Sissy-Boy!

Trending: laagjes

Hoe meer laagjes, hoe beter. Dé trend van het moment is om je kindje niet meer simpelweg een trui aan te trekken, maar om te werken met laagjes! Laat bijvoorbeeld net het kraagje van een blouse onder een trui uitsteken, en draag er een stoere bodywarmer of gilet op. Of draag een leuke sweater met print onder een heerlijk dik vest voor koude dagen. Door laagjes toe te voegen in de outfit van je zoon of dochtertje ziet deze er meteen een stuk leuke uit, én je weet zeker dat je kindje het niet koud gaat krijgen!

Vrolijke prints en fijne materialen

Wij vinden dat kids kleding naast comfortabel, ook zeker vrolijk moet zijn! Daarom vindt je in onze najaarscollectie levendige kleuren en speelse prints terug op onze truien. Hoodies en sweaters in diepe kleuren met een leuk borduursel of print. Een all over klavertje vier print zie je veel terug, maar ook hartjes en bloemen zijn niet te missen! En dat alles in de fijnste stoffen. We maken veel gebruik van natuurlijke materialen, zoals organisch katoen, wat zorgt voor hoge kwaliteit truien. Zo weet je zeker dat de kleding het speelkwartier op school goed doorstaat. Maar ook badstof gebruiken we veel in onze kindertruien. Door het materiaal voelen deze truien superzacht aan, heerlijk voor de herfst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *