Berichten zoeken

Stijlen van Magnanni die je zou moeten hebben

Magnanni is een schoenenbedrijf dat schoenen produceert van hoge kwaliteit. Ook zijn de schoenen stijlvol en comfortabele. Ze staan ​​bekend om hun aandacht voor detail en de hoge kwaliteit van hun materialen. Een van de redenen waarom Magnanni schoenen zo populair zijn, is omdat ze met veel zorg en bedachtzaamheid zijn gemaakt. Je kunt zien dat ze veel aandacht besteden aan elk paar dat ze maken. Omdat Magnanni schoenen van zulk hoogwaardige materiaal is gemaakt, zullen je voeten er geen problemen mee hebben om ze dag na dag te dragen. Als je op zoek bent naar een nieuw paar schoenen, zou Magnanni bovenaan je lijst moeten staan. Het assortiment van Magnanni is enorm en gevarieerd dus er is voor elk wat wils.

De klassieke Oxford

Deze stijl is de meest veelzijdige van alle stijlen. Het kan worden gedragen met jeans, broeken of zelfs chino’s. Hoewel de traditionele oxford schoen een meer formele geklede schoen is, betekent dit niet dat deze niet nonchalant kan worden gedragen. Oxfords zijn geweldig voor zakelijke bijeenkomsten en uitgaan, omdat ze passen bij alles waarmee je ze draagt. Dit is een klassieke stijl die veel mannen al in hun kast hebben hangen. Je hoeft alleen maar de maatgids van Magnanni te volgen om je perfecte pasvorm te vinden.

De monniksband

Een monniksband is een schoen zonder veters en de tong is direct aan het bovenwerk genaaid. Deze schoenstijl bestaat al meer dan 200 jaar, maar werd in de middeleeuwen voor het eerst gepopulariseerd door monniken. Monniksbanden kunnen van verschillende materialen worden gemaakt, waaronder leer, suède, canvas en denim. De beste manier om deze stijl van schoenen te dragen is met een pantalon of jeans. Als je deze stijl met een broek draagt, zorg er dan voor dat je je shirt erin stopt, zodat het er niet te casual of gekleed uitziet. Je wilt de balans tussen casual en formele elementen behouden om de zaken er verzorgd uit te laten zien. Als je ze met jeans of chino’s draagt, laat je hemd dan los zodat ze niet te veel effect op elkaar hebben. Je zou ook kunnen overwegen om accessoires te dragen met een overhemd met open kraag en button down onder je blazer.

De loafer met kwastjes

De loafer met kwastjes is de perfecte schoen voor zomer, lente, herfst en winter. Het is een casual schoen die met alles kan worden gedragen, van jeans tot broeken. De loafer met kwastjes is ontworpen om veelzijdig en comfortabel te zijn en er toch chic genoeg uit te zien voor een zakelijke, informele setting. Een van de beste dingen aan deze stijl van Magnanni schoenen is hoe gemakkelijk het bij verschillende outfits past. Je kunt ze met bijna alles dragen, omdat ze een klassieke vorm en ontwerp hebben waardoor ze veelzijdig genoeg zijn voor elke situatie die je voor je dag hebt gepland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *