Berichten zoeken

Wat zijn de beste manieren om een ​​dames maillot te stylen

Maillot voor dames zijn een onmiskenbaar mode-item voor vrouwen. Ze zijn veelzijdig en kunnen op verschillende manieren worden gedragen, wat betekent dat ze de perfecte aanvulling zijn op je garderobe als je op zoek bent naar iets nieuws om te proberen. Maillots zijn veelzijdig en houden je warm terwijl je er toch chic uitziet. Je kunt een maillot of panty onder je broek of rok dragen, of zelfs onder een avondjurk als het buiten te koud is. Het voegt een beetje extra warmte toe zonder volumineus aan te voelen, wat de outfit op zichzelf al comfortabeler en flatterend maakt. Je kunt ze ook proberen te combineren met hoge laarzen of hakken voor een extra vleugje stijl.

Draag ze onder je gescheurde jeans

Als je houdt van het uiterlijk van gescheurde spijkerbroeken, maar geen zin hebt in het gedoe om ze zelf te scheuren, dan is een panty een geweldig alternatief. Het aantrekken van een maillot geeft je outfit een subtiel vleugje cool zonder overboord te gaan. Probeer ze ook over je gescheurde spijkerbroek te dragen en dan over een andere laag, zoals een crop top of tanktop. Dit is vooral leuk als je lange benen hebt die helemaal doorlopen tot aan de onderkant van je spijkerbroek. Je kunt deze stijl dragen met kleine schoenen of enkellaarsjes voor een maximaal effect of gewoon een paar sneakers dragen voor een makkelijke weekendlook.

Draag ze met een rok met split

De combinatie van een rok met splitjes en een panty kan een vleugje vrouwelijkheid, professionaliteit en glans aan je look toevoegen. Splitten worden meestal geassocieerd met jurken of rokken die niet geschikt zijn voor op kantoor. Door ze te combineren met maillots, kun je deze trend gebruiken om je look van casual naar chic te verheffen zonder in te boeten aan professionaliteit. Splitten worden al lang geassocieerd met flirterige ontwerpen omdat ze ons in staat stellen om met onze benen te pronken zonder ze de hele dag volledig bloot te leggen. Als je echter op je werk een rok met split draagt, is het misschien het beste om niet te veel huid te laten zien.

Trenchcoat over een maxi-jurk en panty

Trenchcoats zijn een gemakkelijke manier om een ​​laag warmte aan je outfits toe te voegen zonder dat het lijkt alsof je te hard je best doet. Trenchcoats kunnen worden gedragen met maxi-jurken of rokken, of zelfs met panty’s en sneakers.

Draag ze met een sweaterjurk

Sweatjurken zijn een geweldige manier om maillots te dragen. Sweaterjurken zijn er in verschillende kleuren, hoewel zwart en grijs de meest voorkomende zijn. Zwarte en grijze panty’s zien er geweldig uit met sweaterjurken vanwege hun veelzijdigheid en het vermogen om bij elke outfit te passen. Als je een sweaterjurk met een patroon wilt dragen, kies dan voor zwarte of grijze panty’s die je outfit aanvullen in plaats van er afstand van te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *