Berichten zoeken

Welke nachtmode is er allemaal?

De nacht is bij uitstek bedoeld om te rusten van de activiteiten, belevenissen en indrukken die overdag zijn gepasseerd. Ieder persoon heeft eigen voorkeuren wat betreft nachtmode. De een wil er verleidelijk en sexy uitzien, de ander wil zo min mogelijk aan hebben s nachts, terwijl de ander lekker warm de nacht wil doorbrengen. Mey nachtmode heeft wat betreft nachtmode een zeer ruim assortiment.

Iets meer over Mey nachtmode

Mey nachtmode ontwerpt als sinds 1928 allerlei varianten nachtkleding. Frans Mey heeft de allereerste stappen gezet qua nachtmode en opbouw van het merk, 20 jaar later wordt de collectie nog wat uitgebreid en in 1959 is de specialisatie in ondergoed voor vrouwen opgestart. In 1984 is hier ook nog mannen ondergoed aan toegevoegd en sinds 2002 is het assortiment nog verder uitgebreid en omvat het dames en heren ondergoed en nachtmode.

Door de jaren heen zijn de modellen uiteraard veel veranderd en verbeterd, en de collectie flink uitgebreid. Mey nachtmode heeft een grote collectie met veel verschillende producten. Mey nachtmode kenmerkt zich door het combineren van de beste materialen. Het beste comfort en de perfecte look zal ervoor zorgen dat je na het dragen van Mey nachtmode nooit meer anders wil.

Waarmee onderscheid Mey zich van andere merken?

Mey nachtmode onderscheidt zich met de nachtmode die ze aanbieden van andere merken omdat Mey veel waarde hecht aan de beste materialen, in combinatie met hoge kwaliteit. Daarnaast wordt er veel tijd en aandacht besteed aan het ontwerp en het design, is er een heel compleet assortiment, voor ieder wat wils en heb je al met al een heerlijk zittend kledingstuk waarmee je op een heerlijk comfortabele manier de nacht kunt doorbrengen, wat ook nog eens een lange levensduur heeft.

De werkwijze van Mey

Mey nachtmode besteed veel aandacht aan meegaan met de tijd en is continue bezig met het verbeteren van draageigenschappen en probeert altijd gebruik te blijven maken van de beste materialen. Verder wordt er alleen in Europese fabrieken geproduceerd waardoor er zicht blijft op wat er gebeurt binnen het productieproces. Waar ook veel waarde aan wordt gehecht is duurzame productie en maatschappelijke verantwoordelijkheid iets wat hoog op het lijstje staat. De werkzaamheden worden continue in de gaten gehouden en als laatste vindt Mey het ook heel belangrijk dat er milieuvriendelijk gewerkt wordt, waarin ook waar mogelijk verbeteringen worden aangebracht.

Tip: Van Drenthe Lingerie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *