Berichten zoeken

Leuke kleding van Zusss

Als er een nieuw seizoen aankomt ga je vaak op zoek naar nieuwe kleding die geschikt is voor het weer. Zusss kleding is dan een leuke optie om eens te bekijken. Het merk Zusss kenmerkt zich door haar stoere, unieke en basic stijl. Ook omschrijven de eigenaren van Zusss, twee zussen, hun stijl als een tikkeltje eigenwijs. Zusss heeft niet alleen mooie comfortabele kleding maar ook mooie, stijlvolle woonaccessoires zoals kaarsen, en kussens voor op de bank. Ook heeft Zusss een prachtige lijn aan keukenartikelen zoals bijvoorbeeld gebaksbordjes, tafelkleden en verschillende schalen en chique borden.

Zachte materialen

Als je nieuwe kleding gaat kopen, wil je niet alleen dat het er leuk uitziet en dat het goed past bij jouw lichaam. Je wilt ook dat de kleding lekker zit en fijn aanvoelt op je huid. Koop je bijvoorbeeld een Zusss Jurk, dan wil je niet dat de stof kriebelt op je huid. Bij kleding van Zusss hoef je hier niet bang voor te zijn omdat alle verschillende kledingstukken gemaakt zijn van zeer zachte materialen. In kleding van Zusss zie je er hierdoor niet alleen hip en leuk uit, je voelt je ook heel erg comfortabel. En dat is natuurlijk ook heel erg belangrijk als je de kleding vaak wilt kunnen dragen. 

De prijs

Bij de keuze voor fijne kleding let je niet alleen op hoe het eruit ziet en of het lekker zit maar je kijkt natuurlijk ook naar de prijs. Je wilt immers wel mooie kledingstukken kopen die binnen je budget passen. Het lijkt misschien verleidelijk om veel goedkope kledingstukken voor weinig geld te kopen, maar dit is toch niet altijd de beste optie. Vaak is deze goedkopere kleding toch een stuk minder goed van kwaliteit, waardoor het snel stuk gaat. Of het krimpt of verkleurt bijvoorbeeld tijdens het wassen. Het lijkt met het kopen van deze kleding dan of je goedkoop uit bent, maar dit ben je dus niet omdat je de kleding als snel niet meer kan gebruiken. En dan moet je dus snel weer nieuwe kleding kopen. 

Duurzaamheid 

Let bij het kopen van kleding niet alleen op de prijs en de kwaliteit van de kleding, maar kijk bijvoorbeeld ook eens naar hoe het geproduceerd is. Als je duurzaam met je kleding wilt omgaan, kun je het bijvoorbeeld ook niet al te heet wassen of een keertje extra aantrekken voordat je het in de was gooit. Als je kleding op een lagere temperatuur wast, blijft de kwaliteit langer goed en kun je er dus langer mee doen. Als je uitgekeken bent op kleding en je wilt de kleding niet meer, dan kun je deze kleding bijvoorbeeld ruilen met vriendinnen. Wat voor jou oud is, is voor hen nog helemaal nieuw. Zo krijgt jouw goede kleding nog een tweede leven en heb je zelf ook weer nieuwe items in je kast waar je nog lang niet op uitgekeken bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *